آنفولانزا، آلرژی، سرماخوردگی و کرونا: چه تفاوتهایی با هم دارند؟
دریافت واکسن آنفولانزا برای افرادی که قصد دارند احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند پیشنهاد میشود اما با این حال استفاده از واکسن آنفولانزا برای افراد زیر واجب میباشد.
معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده میشود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.
ایسنا/مرکزی یک اپیدمیولوژیست و کارشناس مبارزه با بیماریهای دانشکده علوم پزشکی ساوه به تشریح بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا پرداخت.
علاوه بر کمک به دفع ویروس، نوشیدن مایعات به خصوص آب در درمان کم آبی بدن بسیار موثر میباشد.
داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.
بیماری آنفولانزا، بیماری که نام آن در این روزهای سرد پاییزی، بسیار شنیده میشود. این بیماری با منشا ویروسی خود بسیار واگیردار بوده و سالانه افراد زیادی را مبتلا میکند، البته که در پاییز جای تزریق واکسن آنفولانزا و زمستان فعالیت این ویروس دو برابر خواهد شد. بطور کلی همه شما نام این بیماری را شنیده و حداقل یکبار به آن مبتلا شده اید.
برخلاف آنفولانزا که علائم بسیار حادی بیماری کرونا شروع بسیار ملایمی دارد و به مرور زمان علائم آن در بدن ایجاد میشود.
برای صحبت با پزشک نیاز به مراجعه حضوری نیست! در سامانهی دکتر ساینا میتوانید در هر زمان و هر کجا از بیش از ۲۵۰۰ پزشک و روانشناس متخصص مشاوره فوری متنی، صوتی یا ویدیویی دریافت کنید.
در صورت نیاز پزشک برای بیمار اسپری تنفسی تجویز خواهد کرد .به خصوص برای افرادی که آسم خفیف دارند.
بیشتر بدانید: سرماخوردگی و آنفولانزا در دیابتیها را چگونه کنترل کنیم؟
اگر به دنبال دمنوش برای درمان آنفولانزا هستید، توصیه میکنیم از دمنوش زنجبیل همراه با عسل استفاده کنید. عسل به کاهش سرفه و گلودرد کمک میکند.
علاوه بر آب، آبمیوهها و سبزیجات، دمنوشها و سوپهای گیاهی از جمله گزینههایی هستند که میتوانند از نظر مایعات بدن را حمایت کنند.
مصرف هرگونه آنتیبیوتیک هنگام ابتلا به آنفلوانزا ممنوع است.